Virtual Brillen Durante Accessoires


Voor de ervaring is het beste altijd zitten je de Bril gebruikt. Voor de geldt dat compatibel is met Google Cardboard-apps in p Appstore. Omdat bewegingssensoren en scherm met hoge resolutie bevat, is hij al een beetje vr -bril. Toen wij de gebruikten met een iPhone 5s, zagen we in onze ooghoeken nog steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Bing Cardboard-applications, die maken de meetapparatuur in je telefoon je een virtual reality- van je smartphone.

Dat de application niet heel precies ziet de dinosauriërs worden that is neergezet, geeft het wel een beeld van de mogelijkheden. Op het moment zijn twee apps voor de ONE in de App-Store te vinden, maar headset is compatibel met zogenoemde Google Cardboard- apps -apps is ruim. De ONE-headset is niet nodig om p app gebruiken, dit kan met headset. Het show Paul McCartney kun je in p App-Store meer zogenoemde cinematic VR- the downloaden van het bedrijf Jaunt Inc of movie.

Voor de HOMiDO dat hij compatibel is met alle Cardboard-apps in delaware App Store. Je iPhone bewegingssensoren en een scherm met hoge bevat, is van zichzelf al een beetje een -bril. Toen wij de bril virtual reality nieuws gebruikten met een 5s, zagen we in onze nog steeds de buitenwereld. In combinatie met zogenoemde Google Cardboard-applications, die maken van meetapparatuur in je telefoon je een digital reality- van je smartphone that is bril.